Eladás Loft, IQUITOS, Ucayali, Perù, Calle san marcos, Jenaro herrera

Eladás - Cod. 28986

  • Tipus: Loft
  • Terület: 180 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

Én eladni egy csodálatos Lodge a perui Amazonas le a Ucayali a közösségben Jenaro Herrera. Minden épület kész, természetes és tartós anyag. Az építkezés megkezdődött 2 és fél évvel ezelőtt, így minden olyan, mint az új. Az ajánlat tartalma:
- A fő ház. 1rst emelet 180m2, nagy bejárat, fák hálószoba (6, 3, 2 ágy), 3 fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, 1 étkező. 2. emeleti 170m2, 2 nappali, 3 hálószoba (6, 4, 4 ágyas). 3. emeleti 50m2, 2 erkély csodálatos kilátás nyílik a folyóra és a dzsungelben a tetején a 12meters nagy házat.
- A konyha, 30m2 kapcsolódik egy kis híd a főépületben.
- A maloca, 65m2 (9meter átmérő). Kapcsolódnak egy 25meter híd a főépületben. Úgy épült, hogy megkapja-ig 18 fő számára sámán szertartás, és az is túl egyéb fürdőszoba benne.
- Egy kis ház, 30m2. Lehet használni, hogy több szoba. Is shasználtunk munkaértekezletet konstrukciók.
- A föld, 1HA. A föld által kijelölt Parnayari folyó, amely így friss ivóvíz, uszoda egész évben, és annyi halat enni. Ültettünk hasznos sok helyi gyümölcsök (kakaó, café, limon, torronja, sidra, narranja, Platanos, anona, Camu-Camu, guava, guayava, araza, taperiba, Palta, caimito, huito, sachamango, mangó, Mamey, copoazu, pijuayos Palma Aceitera, huasai, kókusz, aguajes ...), és gyógynövények (Algodon, chacruna, sanango, ayahuasca, ajos Sacha, ayahuma, catahua, tok, achiote, UBOS, copaiba, cumaceva, ...)
A hely ideális a szálló a dzsungelbe, a terület tele van kis folyók, tavak és vad természet. A föld értékesítik a jogos tulajdonosa állandóság az ára 50.000 $.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB