Eladás Egyéb (földterület), puerto maldonado, Destroyed, Perù, Puerto Maldonado

Eladás - Cod. 39217

  • Tipus: Egyéb (földterület)
  • Terület: 100 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Új, pihentető új otthont keres? Semmi tiszta és jótékony hatása az egészségre, mint a föld tüdeinek közepénél élni. Az Amazon dzsungel!

Lehet, hogy új nyaralóhelyet keres, amellyel felhívhatja a sajátját, vagy saját ötlete van a lehetőségekről, amelyeket egy virágzó föld adhat neked.

Bármilyen vágya van is, valóra válhat az Amazon dzsungel közepén, a Puerto Maldonado környéken. Ez a dzsungel legkevésbé megérintett, félig fejlett területe, ahol a legnagyobb természetvédelmi terület található az egész perui Amazonason.

A föld elég messze van a kisvárostól, így valóban a dzsungel közepén érzi magát, ugyanakkor elég közel van ahhoz, hogy szükség esetén megvásárolja az alapvető igényeit. Friss ételek és finom éttermek árucikkével!

Kínálok ezt a fenséges hangulatot, és még sok más.

A dzsungelben sötétedhet, de már van villanyszerelőnk! A napelemek szintén lehetséges.

A fürdőzés a Madre de Dios (Isten Anyja) folyóban kaland, de valószínűleg nem olyan, amellyel napi szinten szeretne csinálni. A gyönyörű földje alatt tiszta vizet kaphat. Csak egy víztartály felépítésére van szükség, és kristálytiszta víz folyik a zuhanyodból. A telepítés egyszerű.

Aggódik a dzsungel ismeretlensége miatt. Ne aggódjon, biztonságunk van annak biztosítása érdekében, hogy pihenését semmi sem rontja el.

Elfelejtettem valamit a kisvárosban, nem kell megrándulnia. A városba vezető főút közvetlenül a téren kívül található. A telek elég messze van a dzsungelből, hogy még a közelben semmi olyan autót vagy motorkerékpárt nem fog hallani, amely zavarhatja Önt.

Ön választja, ha azt akarja, hogy a föld tiszta dzsungel vagy vad dzsungel legyen. Tisztíthatunk meg téged, így azonnal megkezdheti otthonának építését. Kezdje el elképzelni álmai otthonának oázisát!


Most beszéljünk a részletekről ...

Az ár 150 dollár négyzetméter
Az árak 150 000 dollár 1000 m2-en
A vásárláshoz legalább 1000 m2 szükséges.
Ha szükséges, további tételeket is megvásárolhat.

Összesen 16.000 m2 van
A négyzetméteres ár szerint mindent megvenni 2400 000 dollárba kerülne. Ha úgy dönt, hogy mindent megvásárol, akkor magánszemélyek között tárgyalhatunk kedvezményről.

Ha ez álomnak hangzik, akkor tegye meg a lépéseket annak teljesítéséhez. Csak egy esélyünk van a föld felfedezésére. És miért nem az egyik legvirágzóbb hely.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB