Eladás Egyéb (földterület), Cañete, Lima, Perù, anexo uchupampa, km 45 Cañete,Lima

Eladás - Cod. 43397

  • Tipus: Egyéb (földterület)
  • Terület: 16100 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Készen állsz befektetni a paradicsom egy szeletébe? Bemutatjuk a rendkívüli LUNABONITA földterületet, egy hatalmas, 16 100 négyzetméteres ingatlant az elbűvölő Uchumpapa melléképületben, mindössze 45 kilométerre Lunahuana körzettől, Cañete tartományban, Lima régióban, Peruban. Limától 150 km-re, kényelmesen elhelyezkedő kiváló ingatlan a fekvés, az éghajlat és a sokoldalú lehetőségek egyedülálló kombinációját kínálja.

Fekvése: A Lima régió legturisztikaibb részének szívében található LUNABONITA stratégiai elhelyezkedéssel büszkélkedhet, amely a helyieket és a turistákat egyaránt magával ragadja. Könnyen megközelíthető a főútról, így az ingatlan kiváló helyen van, hogy felhívja magára a figyelmet. A mindössze 150 kilométerre lévő Lima közelsége biztosítja a megközelíthetőséget, miközben megőrzi ennek a festői menedéknek a nyugalmát.

Éghajlat: Ennek a rendkívüli vidéknek az egyik meghatározó jellemzője a kivételes éghajlat. Élvezze a 350 napsütéses napot évente, ideális környezetet teremtve a szabadtéri és kalandvágyók számára. A Lunahuana-völgy olyan adrenalint pumpáló tevékenységek egyik felkapott pontja, mint a rafting, a cipzározás, a quadozás, a repülés és a sziklamászás. Akár izgalomra vágyik, akár a természet szépségét kedvelő személy, ez a hely tökéletes környezetet kínál különféle szabadidős tevékenységekhez.

Sport és tevékenységek: A Lunahuana-völgy híres sokféle sportolási és tevékenységi köréről, így a kalandkeresők menedéke. A LUNABONITA földje stratégiai helyen található, hogy könnyű hozzáférést biztosítson ezekhez az izgalmas élményekhez. A lakók és a látogatók elmerülhetnek:

Rafting: Navigáljon a Cañete folyó izgató zuhatagjain, ez az élmény ötvözi a kaland izgalmát a völgy lenyűgöző természeti tájával.

Cipzározás: Süljön a levegőben, és élvezze a völgy panorámáját, miközben megtapasztalja a cipzározás rohanását, amely tevékenység extra dimenziót ad a táj szépségéhez.

Quad kerékpározás: Fedezze fel a festői ösvényeket és völgyeket quaddal, izgalmas módot biztosítva a LUNABONITA körüli természeti csodák felfedezésére.

Rappelling és sziklamászás: A vertikálisabb kalandra vágyók számára a völgy kiváló lehetőségeket kínál repülésre és sziklamászásra, kihívást jelentve kezdőknek és tapasztalt hegymászóknak egyaránt.

Felhasználási lehetőségek: Ennek a kiterjedt, 16 100 négyzetméteres ingatlannak a potenciális felhasználási területei hatalmasak. A terület alapvető infrastruktúrával van felszerelve, beleértve a vízellátást, a szennyvízrendszert és az állandó öntözőcsatornát. Ezenkívül 15 fenséges eukaliptuszfa található, amelyek mindegyike lenyűgöző 10 méter magas, és kiemeli a táj természetes szépségét.

Az ingatlan ideális vászon vidéki menedék építéséhez. Akár személyes menekülésről, akár jövedelmező befektetésről van szó, a LUNABONITA telek lehetőséget biztosít társasházi felosztásra. Képzelje el, hogy létrehoz egy közösséget hétvégi nyaralóházakból, kihasználva a régió népszerűségét a városi életből kiszakadni vágyó turisták körében.

Fénypontok:

16.100 négyzetméter elsőrangú ingatlan
Víz és szennyvíz infrastruktúra kiépült
Állandó öntözőcsatorna
15 tornyosuló eukaliptuszfa
Stratégiai elhelyezkedés a főút mellett
Ideális vidéki otthonnak vagy egy hétvégi elvonuló közösségnek
Ár: 1 449 000 USD

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy birtokoljon egy darabot a Lunahuana-völgyből, ahol a természeti szépség, a kaland és a befektetési lehetőségek találkoznak. Forduljon hozzánk még ma, hogy megragadja ezt az exkluzív ingatlanlehetőséget, és valóra váltsa elképzelését. Cselekedjen most, és biztosítsa helyét ebben a virágzó és vibráló közösségben!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB