Eladás Hotel, Cañete, Lima, Perù, 5 Condoary

Eladás - Cod. 43340

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 14000 m²
  • Szobák száma: 32
  • Emelet: 2

🌟 Üdvözöljük a Raíces de Lunában – az Ön kapuja a kalandokhoz és a kikapcsolódáshoz Lunahuanában, Cañetében, Limában, Peruban! 🌟

Fedezze fel a rejtett gyöngyszemet Lunahuaná szívében, Cañete-ben, ahol az év 350 napján süt a nap, tökéletes menedéket teremtve az izgalmakat keresőknek és a természet szerelmeseinek egyaránt. Bemutatkozik a Raíces de Luna, egy látványos, 14 000 négyzetméteres ingatlan a festői Condoary melléképületben, a 41,5 kilométernél.

Főbb jellemzők:

🏨 32 kényelmes szoba: Minden átgondolt kialakítású szobánk privát menedéket kínál vendégeink számára, kényelmes elvonulást biztosítva egy felfedező nap után.

🍽️ Centrál Étterem: Kényeztesd ízlelőbimbóidat központi éttermünkben, ahol a helyi gasztronómia és a fine dining ízei találkoznak egy olyan kulináris élmény kialakításával, amely tükrözi a régió gazdag kultúráját.

🌊 175 m2-es úszómedence: Merüljön el a pihenésben hatalmas úszómedencénkkel, amely tökéletes hely a kikapcsolódásra és a lélegzetelállító környezetben való áztatásra.

🏸 Sportlétesítmények: Akár sportrajongó, akár baráti versenyre vágyik, a Raíces de Luna fronton pályával, röplabdapályával, 5 pályás futballpályával és squashpályával rendelkezik.

🌄 Kaland vár: Merüljön el az adrenalint pumpáló tevékenységekben, amelyekről Lunahuaná híres. Az izgalmas rafting expedícióktól és az izgalmas cipzározástól a terep quadozásig, repülésig és sziklamászásig – szállodánk az Ön kapuja a végső kalandokhoz.

🍇 Bor és gasztronómia: Fedezze fel Lunahuaná híres borászati táját, amely virágzó boriparáról ismert. Fedezze fel a helyi borkészítés titkait, miközben megkóstolhatja a régió legfinomabb borait.

Elsődleges hely:
A Limától mindössze 150 km-re található Raíces de Luna kiváló helyen, a főút mentén található, így könnyen megközelíthető a nyüzsgő városi élet elől gyors menekülésre vágyó utazók számára.

Befektetési lehetőség:
Ragadja meg a lehetőséget, hogy birtokolja ezt a virágzó szállodát, és legyen része Lunahuaná növekvő turisztikai ágazatának. 2 000 000 USD eladási árával a Raíces de Luna egyedülálló befektetési lehetőséget kínál a limai régió egyik legturistabarátabb célpontjában.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy birtokoljon egy darab paradicsomot, ahol a kaland és a pihenés találkozik. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megbeszélést ütemezzen, és induljon útnak, hogy a Raíces de Luna a sajátja legyen! 🌙✨

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB